Team

Vroedvrouwen

Afspraken

GZA ziekenhuizen
Campus Sint-Augustinus

Oosterveldlaan 24
2610 Wilrijk
+32 3 443 35 49

Privépraktijk
Sint-Jozefstraat 5
2018 Antwerpen
+32 3 281 82 02

Louise Dias

Louise Dias is sinds 2016 hoofdvroedvrouw van het fertiliteitscentrum. In het ziekenhuis staat ze dagelijks in voor de organisatie van haar dienst en de directe patiëntenzorg. Daarnaast werkt ze in de private kliniek in Antwerpen voor counseling van patiënten en ondersteuning van de klinische taken van de artsen.

Studies

In 2015 studeerde Louise af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Verpleeg- en Vroedkunde. In 2018 behaalde ze het certificaat van de European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) voor verpleegkundigen en vroedvrouwen. In 2019 is ze verkozen als Junior Deputy voor de ESHRE Special Interest Group Verpleegkundigen en Vroedvrouwen. Op deze manier behartigt ze de belangen van haar beroepsgroep.

Sinds 2019 werkt Louise aan een doctoraatstudie aan de KU Leuven o.l.v. professor dr. K. Peeraer. Ze onderzoekt de invloed van het fertiliteitstraject op het dagelijks leven van de patiënt, om op het juiste moment en op de juiste manier extra ondersteuning te kunnen bieden.

Collega's

Anouk Jacobs
Heline Janssen
Stéphanie Vandermeersch
Sophie Vercammen