Team

Gynaecologen

Afspraken

GZA ziekenhuizen
Campus Sint-Augustinus

Oosterveldlaan 24
2610 Wilrijk
+32 3 443 35 49

Privépraktijk
Sint-Jozefstraat 5
2018 Antwerpen
+32 3 281 82 02

Dr. Brecht Geysenbergh

Brecht Geysenbergh is gespecialiseerd in vruchtbaarheidsbehandelingen en in de behandeling van endometriose.

Hij studeerde geneeskunde aan het Limburgs Universitair Centrum en aan de KU Leuven (afgestudeerd in 2006, magna cum laude). Hierna specialiseerde hij zich in Gynaecologie en Verloskunde in het UZ Leuven, het Imeldaziekenhuis in Bonheiden en in het Flinders Medical Centre Adelaide in Australië. Na zijn erkenning als gynaecoloog voltooide hij een tweejarig fellowship in reproductieve geneeskunde en reproductieve chirurgie in het UZ Leuven (o.l.v. Prof Dr Th D’Hooghe en Prof Dr C Meuleman). Verdere expertise in endometriosechirurgie verwierf hij bij Prof Dr J Donnez en Prof Dr O Donnez (UCL, Mont-Godinne) en aan het IRCAD in Straatsburg.

Sinds 2013 werkt hij als staflid in de dienst Gynaecologie-Verloskunde-Fertiliteit van de GZA ziekenhuizen en als consulent in het Leuvens Universitair Fertiliteitscentrum. Hij begeleidt koppels met vruchtbaarheidsproblemen, waarbij hij belang hecht aan up-to-date wetenschappelijke kennis, maar ook aan menselijke ondersteuning en eerlijke communicatie om zo goed mogelijk te beantwoorden aan uw vragen en bezorgdheden. Sinds 2014 coördineert hij het multidisciplinair endometriosecentrum van het Sint-Augustinus Ziekenhuis dat gespecialiseerd is in laserchirurgie van (uitgebreide) endometriose.

Daarnaast doet hij wetenschappelijk onderzoek aan de KULeuven (o.l.v. Prof Dr K Peeraer) naar de innestelling van embryo’s in het baarmoederslijmvlies en naar de ontwikkeling van nieuwe behandelingsopties voor koppels met herhaald implantatiefalen. Dr Geysenbergh is verkozen bestuurslid van de Vlaamse Werkgroep voor Reproductieve Geneeskunde. Hij is niet geconventioneerd.

Collega's

Professor Dr.Peter De Loecker
Dr.Sylvie De Rijdt
Dr.Luc Meeuwis